Torsdagkväll

Torsdagkväll och jag ligger i sängen och tankarna snurrar som en tornado i huvudet, var längesen nu men ikväll drog de igång igen. Känner mig ledsen och att något saknas. Men jag vet att allt kommer falla på plats snart, några kg till och bättre självförtroende så blir de skillnad här! 
Men ikväll kommer tankarna att snurra ett bra tag, och tänker låta dom göra de, även om det oftast gör mig ledsen, men tror man behöver få ut de ur systemet så man kan "gå vidare" 

Bästa avslutningen på gårdagen! 


Måndag vecka 4

Idag börjar jag dagen med en sovmorgon, var inte riktigt meningen men skönt :) 
Till frukost idag vart det en riktigt god smoothie bestående av äpple, banen, jordgubb och lättfil, riktigt gott och mättande och inga poäng alls nästan. 

Idag blir de C-uppsats hela dagen, en uppgift som ger mig magont :( Men bara att köra på och hoppas på de bästa! Lördag

Denna vecka har inte gått så bra tyvärr, har inte ätit en massa onyttigt men har inte heller ätit så mycket mat. Orken har varit väldigt dålig denna vecka, däremot har jag tränat två gånger, först en joggingtur och sedan har jag varit på ett pass också. 
Denna veckas dåliga mat och så har resulterar i att inget har hänt på vågen tyvärr. Men tydligen är de vanligt att det blir såhär i vecka tre. Så nu välkomnar jag vecka fyra, som kommer innehålla god mat, mycket träning och några kg mindre på vågen! 
Bakning

I tisdags följde mina älskade syster söner 5 och det firades igår. Jag fick den stora äran att föra tårtan. Frågade Sam redan i nov vad han ville ha för tårta när dom fyllde år och han önskar sig en Olof tårta, så de fick de självklart bli! 

Såhär vart resultatet. Vart riktigt nöjd och smaken vart riktigt bra! Barnen gillade den och de är de viktigaste! 

Invägning 2

Funderar länge på om jag skulle skriva detta inlägg då denna vecka gått skit... Not!! Bara skoja, veckan har gått skitbra och vägde in på -3,3 kg! Så en total viktnedgång på 5,7 kg på två veckor. Är så jäkla nöjd! 

Veckan har som sagt gått bra, ätit gott och tom ätit tårta igår. Har inte fått in några promenader alls tyvärr då jag haft fyra tentor i veckan så all tid har gått till åt pluggning! Men i veckan så, ska få in tre pass tänkte jag. 

Idag gjorde jag en ny maträtt, körde vegetariskt. Gjorde morotsbiffar, och nedrans så gott de vart :) 
Efter maten tänkte jag unna mig något gott men kände mig snål med mina extra point, även om jag hade 28 kvar ;) så tog och gjorde egna chips i micron, har aldrig provar de förut men vart riktigt gott! Och endast 3 points. 
En tung uppförsbacke

Ja de känns som jag kommit till en tung jäkla uppförsbacke.. Men alldeles för stora skor på mig! Från att allt gick så bra och lätt vart de tvärnit. 
Vart alldeles för mycket för mig på en och samma gång. Sjukt mycket i skolan, jobb och vv. Igår tog de helt stopp efter att vi fick underkänt på våran projektplan. Där och då fick jag bestämma mig att jag inte kan hålla på med allt samtidigt. 
Dagarna har gått åt till att först jobba heltid, sedan hem och plugga fram till 23 åå kvällarna och sedan upp 05. Är sjukt impad på dom som klarar av de! 
Idag efter tentan åkte jag till chefen och sa att jag inte kunde gå på schema mer, kändes supertråkigt men jag måste fokusera på skolan. 

Nu är det två tentor kvar denna vecka. Längtar så tills på fredag då jag kan åka hem, ta ett glas vin och göra sånt jag gillar! 

Sån lycka

Jag känner en sån lycka i kroppen, vilket är helt underbart, det var ett tag sen. 
Jag är så mycket piggare nu är tidigare, mår så bra :) Ända negativa är att jag haft ont i huvudet två dagar nu men beror väl på att man suttit vid datorn hela dagarna. 
Men energin finns där, och de massor. Trots att jag har pluggat över 9 timmar i streck idag, och lika många timmar igår ungefär! Tänk att en förändring kan få en att må så bra, varför inte gjort detta tidigare? 
 

Såhär ser de ut när jag pluggar. Aldrig ensam 

Söndag = vägning

Ja då var första vägningsdagen här. 
Var med nervösa ben jag klev upp på vågen imorse, skulle bli grymt besviken om jag inte gått ner, samtidig känns de som jag inte skulle gått ner eftersom jag ätit gott hela veckan. Men vågen visade - 2,5 kg och jag skrev rakt ut, de är mycket på en vecka, speciellt utan någon som helst träning, en kortare promenad var allt som vart denna vecka. Men jag är så nöjd! 
Till veckan blir de promenader och minst ett simpass har jag bestämt, har sjukt mycket plugg men måste träna för att orka så bara köra. 

Är så nöjd :D 
Frukosten igår morse :) 


Torsdag

Dag fyra med vv, dagen har gått bra och jag har 14 poäng kvar ikväll. Ligger och mumsar lite vindruvor och dricker gurkvatten i sängen, Mys! 
På jobbet var de väldigt lugnt idag, vi var tre fröknar på fyra barn haha. Så vi har gjort pepparkakor och lekt med lera, och dansar en massa. 

När jag kom hem var de iskallt i lägenheten.. I sovrummet var de 17 grader, köket 15 och badrummet var de ännu kallare... Så kröp ner under täcket med böckerna och datorn och pluggade därifrån, och där ligger jag kvar haha. 
Men nu blir de till att sova så jag är pigg till examinationen imorgon 
Onsdag och ledig dag

Idag är det en röddag, mitt i veckan. Önskar man kunde ha njutit av lite ledig tid men massa plugg att göra så har suttit med de från morgon tills nu. 
Mån tis och gått bra, både med jobb och mat. På jobbet har de varit lite halvsvårt att komma in, mycket namn som ska läras in och regler men de går framåt. 
Maten har gått bra, svårt på dagarna när man äter med barnen att få i sig någorlunda nyttigt med lite point, men har klarat mig och inte alls varit hungig. Igår vart jag bjuden på mat hos Anna, supertrevligt och gott, Anna som kan de här med vv visade massa och gav tips. 
Idag kom sötsuget för första gången, vilket inte låter som lång tid men för en som har sötsug 24/7 så är de lång tid. Sötsuget löste jag genom att skära upp en anans, så god och naturligt söt och helt gratis. 

Tog mig en promenad alldeles precis, men temperaturen står på -24 så vart en kort promenad Nytt år, nya möjligheter

Ja då har vi kommit in i 2016! Året börjar med en väldigt spännande månad. Den 30/12 ringer en tjej från en förskola i stan och frågar om jag vill jobba hela januari, självklart tackade jag ja då det är mest hemstudier just nu i skolan. Gillar att vara på dagis och lite extra pengar behöver jag absolut :) 

Har även tagit ett stort steg idag (stort för mig iaf) jag har anmält mig till Viktväktarna! Anna berättade att hon anmält sig så hoppade på jag också. Har funderat på de tidigare men har inte velat gjort de själv, så nu när Anna gick med så tänkte jag att jag kör också! Alltid lättare då man är två! 

2016 kommer bli ett toppen år, de känner jag på mig! Året ska innehålla mer vänner, äventyr, mindre kilon och förhoppningsvis en jäkla massa kärlek. 
Är skönt att säga hejdå till 2015, som känns som de varit ett ganska tråkigt år. 
så ut med de gamla och in med de nya, nu kör vi !!!!!