Lägenhetsvisning!

I måndags var jag och kollade på en lägenhet :) Vi har hittat en superfin lägenhet till riktigt bra pris, lite hög hyra men väldigt intressant.
Tyvärr var det jättemånga som var och kollade på lägenheten så kan tänka mig att priset inte stannar på utgångspriset :/ men vi ska på visning nr två nästa vecka så får även henrik se ( han jobbade under första visningen)
Lägenheten har allt jag vill ha, ett fint köp, fina badrum och walkincloseth :) Fin balkong och nära skogen.
Nu ska jag slå på musiken på högsta volym och städa lite innan klockan blir för mycket.

stockholm tur och retur

Igår vart det en resa till stockholm tillsammans med pappa för att laga några maskiner till företaget. 
Pappa kom och hämtade med 07 och några timmare senare var vi i Sundbyberg och lämnade av maskinerna. Att laga dom skulle ta ca 3 timmar så fick med pappa till ett köpcentrum i Bromma :) Vi var in på xxl sport, det var en bra affär och den ska ju öppna i Birsta snart så känns bra, dom hade väldigt mycket fina kläder och skor och andra bra sportsaker, allt från skor till vapen.
Efter lite shoppande gick vi och åt lite lunch, och sedan tillbaka och kolla lite fler affärer :) 
Sedan var klockan så pass mycket att vi kunde åka tillbaka och hämta maskinerna och sedan åka hem :) Hade en supermysig dag tillsammans med pappa, är inte ofta man umgås så mycket på samma gång, förutom när vi är i stugan då.
Fick med mig ett par skor hem från stockholm och ett par byxor och vattenflaska :)

Torsdag

Idag är det torsdag, men har en himlans fredags känsla i kroppen.
Idag är båda jag och Henrik lediga, få se vad vi hittar på idag. Jag ska iaf pyssla lite med blommorna på balkongen nu när solen äntligen har letat sig fram igen :)
Just nu sitter jag med den lilla boken medicinska sjukdomar, lika bra att börja läsa igenom allt innan man ska tenta av den till höst, gillar att vara förberedd :)
Ha en fin dag :)


Sveriges nationaldag!

ja idag är det ju nationaldagen... ingen speciellt dag alls tycker jag! 
Var iaf ner på stan med mamma idag, var meningen att vi skulle kolla lite på firandet med det var alldeles för mycket folk så vi gick in till Lina och kollade på lite kläder iställe, hittade en sån fin kläning som kommer inhandlas senare i sommar.
Efter att ha kollat i lite butiker bestämmer vi oss för att ta en fika. Men det fanns inte en plats på något cafe så vi åkte hem hit och fikade iställe, sen vart mamma kvar på middag också :) Även pappa kom förbi så det var mysigt.
Nu ikväll har vi kollat på film. En riktigt bra film som hette switch tror jag. Nu ska vi kolla lite tv innan tidig sänggång.
Puss & Kram

Ingen duktig bloggare!

Jag är verkligen ingen duktig bloggare :( Blir dåligt med inlägg. Men till mitt försvar så har jag inte så mycket att blogga om just nu, har inte haft skola på ett tag och börjar inte jobba förrän om en månad så just nu är dagarna ganska tom!!
Men idag har jag iaf varit på Birsta med syster. Känns ovanligt att hon kommer och hämtar en med bilen :P Hon tog körkortet för mindre än en vecka sedan. Syrran skulle ha en kläningen till hennes avslutning på fredag men tyvärr hittade hon ingen som föll henne i smaken.
Nu på kvällen är jag ensam, Älskling jobbar 18-06 så ensam hela natten också :/
På lördag ska vi ha en datekväll, bestående av middag, bio och sedan har jag fixat en överraskning som jag inte kan skriva ut, ifall att han läser detta :)
Nu ska jag måla lite möbler och sedan blir det tidig kväll!
Sov gott!