2014-05-19

Jag vet att jag sagt det förut, men nu är det helt annat. Ni som känner mig vet att jag länge velat gått ner i vikt, har gjort halv hjärtade försök förut, men jag har aldrig riktigt fått igång allt, jag har försökt men får inte till det, vet inte vad jag ska äta, hur jag ska träna.. 
Men nu har jag bett om hjälp. En helt underbar människa vid namnet Sofia har, trots att hon snart tar studenten och säkert har 1000 saker att göra, tagit tiden att hjälpa mig genom att göra ett tränings och kost program till mig. Känns skönt att ha ett schema att gå efter, att veta hur jag ska göra och när jag ska göra det. Idag vart det ingen riktig träning då jag hade tusen saker att göra och fick inte träningsscheman förrän imorse, men en promenad och lite hemmaträning vart det iaf. Men imorgon blir det promenad innan frukost och sedan ett träningspass efter jobbet imorgon :) 
NU KÖR VI!!!!!! 


En sån dag..

.. En sån heldag! 
Vaknade alldeles för tidigt pga att dom ovanför mig började borra tidigt, för fjärde dagen i rad!! Hur mycket kan man behöva borra egentligen?? 
Sedan har jag jobbat fram till 22. 
Dagen har gått bra med haft en tung känsla i kroppen hela dagen, vet inte varför. 
Imorgon är jag iaf ledig, ska bli skönt, sedan jobbar jag fre- söndag. 
Imorgon blir det till att plantera mina jordgubbsplantor och tomater :) 
God natt!!