Lördagkväll

Lördag kväll och jag sitter i soffan ocg degar.. Såg framemot en skön kväll i soffan men usch så uttråkad jag är :( 

Tänkte iaf passa på att uppdatera lite om viktnedgång och träning. Har helt lagt om mitt tänk, förut ville jag gå ner i vikt för en speciell människa, men nu gör jag det enbart för min egen skull, för att jag ska må bra med mig själv. 

Jag kom igång med träningen jättebra efter nyår, körde stenhårt och hittade verkligen glädjen i att träna. Tyvärr sa foten ifrån lite och jag tapade motivationen lite :( men rör på mig betydligt mer nu är innan och har på två veckor tappat 4 kg :) fast att jag fuskat med McDonalds :p 
På måndag börjar jag praktiken på sjukhuset vilken kommer innebära med aktiva dagar då man inte sitter still så mycket. 
Snart flyttat jag hem igen också och då blir det lättare att träna på vägen hem från sjukhuset också :) 
Jag ska lyckas denna gång och är stensäker på att jag kommer göra de :) 


 

En superbra dag

Dagen har varit hur underbar som helst, var ledig från skolan idag så tog en skön sovmorgon, låg kvar ett tag i sängen och myste med katten innan jag klev upp, städade lite hemma och sedan iväg till frisören, är två år sen jag satt i en frisörstol sist så var på tiden, och slog på stort idag, färg och klipp. Var till Carina och hon hjälpte mig verkligen med vad jag skulle göra för att de skulle bli bra. Vi la i en chokladbrun färg först och sedan lite röda slingor, inte röda så de skriker i håret utan de skiftar mest, sedan klippte in lite mot ansiktet och klippte snelugg och är såå nöjd. Två och en halv timme var jag hos Carina, en riktig mysig stund.
Åkte hem och la mig på sängen ett tag då jag fick feber och mådde inte så bra, men en tablett och lite sömn så var jag uppe på benen igen. Upp på ica för att köpa lite gott och sedan hämta upp Sandra, åka och köpa mat och hem till henne för middag och sedan film. En riktigt trevlig kväll tillsammans med en härlig vän.
Nu ligger jag i sängen och ska se lite tv innan det blir natt natt :)


En positiv inställning

På en positiv inställning kommer man väldigt långt har jag märkt. 
Att tänka positivt och säga till sig själv att de här klarar jag gör så mycket mer än man tror. 
Idag hade jag en liten dipp i mitt humör, allt tolkades på fel sätt från min sida och var halvsur. 
Men med lite mat i magen så kommer humöret tillbaka jag bestämmer mig för att allt blir bra. Och de kommer de bli! 
Efter att ha tänkt på allt jag har framför mig tar jag en dusch och lägger mig i sängen med ett leende på läpparna och längtar tills morgondagen börjar! Ett må bra inlägg

Vad saker kan vända fort! 
Utan att jag ha berättat de har hösten varit riktigt jobbig. Svårt att känna riktig glädje, känt mig ensam och allt har gått tungt. Skulle inte säga att jag varit deprimerad, bara lite mindre glad. 
Men så helt plötsligt vänder allt! 
Jag kommer att fortsätta mina studier, börjar redan på måndag, och nu är det bara att köra tills jag är i mål, med min legitimation!! 
Jag beslutade även strax innan jul att jag skulle sälja lägenheten och flytta närmare stan, är visning av min lägenhet tisdag och onsdag. Jag har fått tag i en hyreslägenhet i Haga, centralt och bra :) även om lägenheten är mindre så kommer de bli mycket bättre. Stortrivs på Alnö och älskar min lägenhet, men de är lite för långt från stan. 

Jag har även kommit igång med träningen. Denna gång verkligen fastat för de också, känslan när man tränar går inte att beskriva. Lyckan som infinner sig har jag aldrig känt förut. 
Nytt år, nya tag. De kan man verkligen säga. 2015 är mitt år, året då jag ska bli den jag verkligen är.