De går bra nu

(Varning för ett skryt-inlägg) 

Ja det går bra nu! C-uppsatsen är nästan godkänd, enbart en liten del som ska komplettera, så underbart skönt. 
Igår bjöd Vårdförbundet oss på avslutningsmiddag på invito, bra information och riktigt god mat. Efter gick många av oss vidare till Rå för drinkar, där berättade ena att vi hade något stort att skåla för, vi får två examen i våran utbildning och igår fick vi in våran filosofiexamen, så riktigt häftigt! 
Vi fick även reda på praktikplatsen igår, jag hamnade på ortopeden här i Sundsvall! Så är överlycklig, mitt förstaHands val! 

När jag kom hem från stan igår låg anställningsavtalet i brevlådan. som sagt, de går bra nu!! 

Äntligen känns det som allt vänder, efter att ha cyklat i uppförsbacke i motvind med punka ungefär en lång tid går allt nu bra och flyter på som de ska!  

Ha en underbar påsk, de ska jag ha! 
❤️Joggingtur

Igår ställde jag klockan en timme tidigare för att hinna upp dra på mig träningskläderna och ta en joggingtur, ja du läste rätt jag joggade! Jäklar vad roligt de var, orkade så mycket längre än jag gjorde innan jag började min viktresa. Imorgon blir det en till tur. 
Måste bestämma hem lite bättre träningskläder, har byxor som är bra och även T-shirts men måste ha något varmare på mig upptill som inte åker upp när man springer. 

Är faktiskt väldigt stolt över mig själv, som klarar av detta. Har gjort så många försök tidigare men aldrig lyckats förrän nu. Denna månad går mitt medlemsskap hos vv ut och jag tänker försöka fortsätta på egen hand, tror jag lyckas då jag fått en helt annan syn på både mat och träning. Mat har blivit något jag gillar, laga god mat och äta tillsammans med sallad, snabbmat är inte ens gott längre.  Godis har jag inte ett sug av längre, och chips mår jag illa av. Träningen har blivit en del av min vardag, en promenad om dagen plus tre-fyra träningspass i veckan. Får abstinens när jag inte tränar! 

Älskar mitt nya liv :) 

Nu blir det att krypa ner i sängen med denna goding ❤️

Tisdag

Idag har det inte varit en bra dag. Det är dags för ägglossning och jäklar vad min hormoner är aktiva då. Jag kan inte räkna hur många gånger mina tårar kommit idag. Förutom allt med hormonerna har allt gått fel idag, saker gick sönder, katten sprang i glaset för se som gick sönder, mer saker ramlade i golvet och ja allt gick fel. 
Sen är jag helt slut i både kropp och knopp just nu, slutspurten i skolan tar knäcken på mig, har hållt på med mina studier i snart 5 år, och ni som pluggat vet att man inte kan vara helt ledig när man studerar, det är alltid något som ska göras, det kommer alltid en tenta man måste fokusera på. Så gissa om det ska bli skönt när jag har min examen och få börja jobba!! 
På tal om jobb, var på arbetsintervju igår på min gamla praktikplats, och självklart skulle jag få komma tillbaka YES! Så fast anställning från 7/6, ett vik på onkologen och fast anställning på sjukhuset! Så lycklig!! 
Vägdag

Ja igår var se vägdag. Efter en vecka där fyra dagar spenderades i stugan med hamburgare ute på isen familjen dukade upp godis och chips på kvällarna, följt av tre dagar bestående av bara massa plugg där jag totalt missat tiderna så middagen har bestått av toast vid 20-21 tiden på kvällen, hade jag inga förhoppningar av något minus på vågen, så tänk då så paff jag vart när jag gått ner 0,9 kg!! 

Så nu är det bara 0,9 kg kvar tills jag når mitt andra delmål, som belöning där blir den en massage :) 

Denna vecka blir det fokus på maten igen, måste äta bra för att kunna få en mer hälsosam viktnedgång, sen ska jag komma iväg till badhuset iaf en gång denna vecka 👍 nu kör vi 


Långhelg i stugan

I torsdags åkte vi till stugan jag, mamma,pappa, Lina, Jimmie och barnen. En helg med skoteråkning, fiske, grillning och pulkaåkning. En helt underbar helg med andra ord. 
Igår hade jag och Lina tävling i pulkabacken, superkul och jag vann haha.
Älskar känslan i kroppen nu när jag orkar göra saker igen, jag klarade av att sitta på snowracingen och orkade med att leka med barnen! Överlycklig. 
Onsdag

Idag vart det att åka in på skolan och skriva upp mig på praktiklistan. Börjar snart den sista praktiken på utbildningen. När praktiken drar igång är det 9 veckor till examen... 8 veckors praktik och sedan 1 vecka på slutet innan examen, kan inte fatta det.
När jag väl var på skolan sprang jag förbi expeditionen och kollade och då hade sista tentan kommit ut som jag gjorde i lördag, hade fått ett D på den, så vart riktigt nöjd. Nu är det en tenta jag väntar resultat på som gjordes för två helger sedan. När det är godkänd är det bara NKSE tentan kvar, dvs sluttentan!!!! YEY


Träning

Idag vart det en sväng på EGO. Mamma skulle till sjukgymnasten som håller till där så åkte med henne och passade på att träna under tiden. Vart löpbandet idag och kan säga att det aldrig gått så bra någon gång att springa/jogga. Lätta steg, foten klarade det bra och jag orkade. Tänk att dom kg jag tappat nu har gjort så stor skillnad. Idag tjuv vägde jag mig och har nu totalt tappat 8.2 kg på mindre än 9 veckor. Är så nöjd!
Efter träningen vart det storhandling, och idag räknade jag poäng för det faktiskt, vart över en timme därinne med en vagn som vart tyngre och tyngre, så tog 40 minuters lätt promenad.
Snart är vecka 9:e förbi, och jag börjar få mer och mer kläm på vad man kan äta och hur mycket, detta kommer bli så bra!