Halvt utan röst

Min röst har halvt förvunnit :/ Kan knappt prata längre, var bra i morse men efter att ha jobbat 13-18.30 så har den försvunnit så gott som!

Gick iaf bra att jobba, får min första lön i veckan :D såå skönt att äntligen få pengar! Har ju inte fått in en krona sen 3:e juni så det är ett tag sen nu :P

Jobbar samma tid imorgon också sen ledig över jul :) Sen två pass nästa vecka sen har jag inge med kontrakt så då få vi se hur det blir!

Kram kram

Älskar all snö :D

Vad jag verkligen älskar all snö ute :) Så mysigt när det är aldeles vit, är inte lika mörkt, sen hör det julen och vinten till att det är snö!
Det har snöat nonstop i tre dagar nu, så det är väldigt mycket :)
Får bli en skotertur snart, skulle igentligen försöka åka i helgen men är förkyld så blev inget av det, plus att det inte är så roligt att köra när det snöar så mycket, speciellt eftersom jag inte alls känner till skogarna hemma (fast jag bott där i 20 år) så om det snöar försvinner ju spåren och det blir svårt att hitta hem igen:P

Idag har jag bara legat i soffan och kollat film, var ner en snabbis på ica. Ringde biteline för lite middag och kollat robinson.

Imorgon kommer sandra och hampus hit, ska byta julklappar och så. Sen klockan 15 ska vi upp på grankotten och äta julbord med familjen :D SÅÅ mysigt det ska bli!


Längesen...igen!

Ja nu var det länge sen jag uppdaterade igen :/ Men har väl inte haft så mycket tid eller ork att blogga.

Just nu sitter jag iaf och äter jordgubbskräm i sängen :D supergott!
Har varit hem till mamma och pappa idag för att fixa internet till morfar och hämta julgran och lite så :)

Annars händer det väl inte så mycket, jobbar lite och hoppas på att man får börja plugga.