Besökare!!

Kollade statistiken och det var ju faktiskt en hel del som varit in idag :) Gör mig super glad. Tack!!

Dagens middag!

Idag vart jag jättesugen på att äta kotletter, var evigheter sedan. Till köttet bestämde jag mig för att pröva en potatisgratäng med vanlig och sötpotatis. Sötpotatis introducerades i min mun för några månader sedan och då vart jag fast, det är så himla gott! Åter till dagens mat. Hade väldigt förhoppningar på maten, desvärre blev det bara sådär, ugnen krånglade och plattan la av, och jag köpte en creamfrach för lite :/ Men det gick att äta, Henrik uppskattade maten iaf. 
Tänkte ladda upp en bild med det verkar inte fungera, får klara oss utan bilder idag också!

Fredag

Imorse vad jag iväg och gjorde läkemedelstentan..svårt att säga hur det gick. Kändes jättebra men samtidigt har jag en känsla i magen, det kändes för enkelt när jag skrev tentan, mycket slarv eller hade jag äntligen förstått det jag håller på med?? Jaja återstår att se!!
Efter tenta åkte jag hem ett tag och tog det lungt, senare tog jag bussen ner till stan och lämnade tillbaka ett par byxor jag köpte på new yorkers. Tog sedan en sväng in på Esprit där syster jobbade sin andra dag :) Hittade ett par jättesnygga jeans som satt perfekt och var såå skön, och dessutom var det 50 % på dom, ett riktigt klipp.
// Linnea

God natt!

Då har denna dagen gått mot sitt slut, känns som att dagen varit väldigt lång, men ändå har jag inte fått mycket gjort.
Imorgon bitti kl 08 ska jag ha läkemedelstenta, känns riktigt bra så tar jag det bara lungt och inte gör några slarvfel går det nog bra.
Sov så gott!

Paket

Var som sagt och hämtade ut två paket på ica förut, dessvärre vart jag lite besviken, hissgardinen som jag mest såg fram emot var i fel storlek, så den får åka tillbaka tillsammans med Henriks byxor som också var i fel storlek.
Men bäddsättet som jag också beställt var jättefint, och handduksättet vad fint, så nu blir det fint i båda bad och sovrum :)
Väggorden var också väldigt fin, större än vad jag trodde men det var ju bara positivt. Ska lägga upp en bild så fort jag fått upp den på väggen, har inte riktigt bestämmt vart jag ska ha den än.
Väggdekor/Väggord/Vinyldekor - Du vet väl om...
Bild lånad på av säljaren på Tradera.
Bilderna är lånad av ellos.se

Tvättdag!

Idag har vi tvätt och städdag här hemma. Tvättade i måndags också men då bara sängkläder och handdukar, idag blir det vanliga kläder..att två stycken kan dra ner såå mycket tvätt, jag förstår inte!
Just nu håller Henrik på att fixa ett bad åt mig, gullig han är :) Så det blir ett skumbad och sedan ner på ica och hämta ut två paket, ena är från ellos med byxor till henrik med även lite fina prylar hem, andra paketet är från en tjej, vann en aktion på tradera med ett jättefint väggord. Kommer knäppa kort då jag fått hem sakerna.
Men nu..ett bad!! :)

Nystart

Har bestämt mig för att återuppta bloggen. Just nu är bloggen under uppbyggnad med kommer inom kort att bli helt klar.
Designen har jag tagit från designadinblogg.se, då orken inte fanns att designa en egen.
Hoppas att min "nya" blogg kommer att vara er till nöje :)