Fredagkväll

Klockan är 20:30 en fredagkväll, och ligger redan nerbäddad i sängen! Fick sån huvudvärk nu på kvällen så kände att det är bäst att man går och lägger sig så jag är pigg i helgen för lite jobb! 

Idag har jag iaf invigt mina skidor. Vart inte en lång tur då foten protesterade ganska snabbt :( blir så less på foten! 
Sedan snöade det så mycket imorse så spåren var nästan helt borta så det var lite svårt att åka. 
Annars har jag hjälpt mamma idag med att knäppa kort på butiksinredningen som finns kvar, tänkte försöka sälja det nu. 
Efter vi fotat åkte vi hem till pappa, där pappa berättade att han hittat en bil till mig som var intressant, så bilhandlaren skulle räkna för att se var jag får för min bil. Spännande! 

Nu ska jag försöka sova! 

Härlig dag

Vart en tur till syster idag :) tog förs bilden till pappa och åkte med han och mamma till Lina. Där fick vi go fika och sedan en massa bus med barnen. Vi var även förbi mamma så jag fick pussa Boman hejdå, nuffe fick jag inte träffa då han gömde sig i garaget :( efter vi varit hos Lina åkte vi tillbaka till pappa och lagade middag, Lax och potatis.
Tog bilen hem, men svängde förbi en kompis och sa hej och kollade tv.

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova så jag orkar med arbetsdagen imorgon. 
Söndag morgon

God morgon!
Ligger kvar i sängen och kollar tv. Perfekt start på söndagen tycker jag. 
Igår hade jag familjen här på middag, vi åt pulled pork. Har aldrig ätit eller lagat det förut så de var spännande, och de var gott, men nästa gång mer krydda. 

Var även och köpte en sänggavel igår, gjorde världens klipp på Facebook köp och sälj. 

Idag blir det en lugn dag hemma skulle jag tro. Fast är sugen att åka hem till mamma och pussa på hennes katter en sist gång, dom åker till himlen till veckan pga hög ålder och minskat välmående :( 
Sen är jag puss sugen på grabbarna och Saga också <3 
Vi få se hur dagen blir! Tisdag

Ja idag är det tisdag. Har varit ledig idag och igår efter att ha jobbat över trettio timmar i helgen. Har varit skönt att vara ledig men imorgon är det dags att jobba igen. Vi har lagt om schemat så vi jobbar heldagar antingen 07-22 eller 11:30-22, det gör att vi inte jobbar lika många dagar. 

Dagen har varit lugn, har haft tvättstuga och städat hemma och pluggat lite.
Har även sagt upp vänskapen med en person som just nu bara gör saker mycket jobbigare än det behöver vara! Såna vill man inte ha runt sig. 

Till helgen blir det nog mest troligt stugan, vi hade planerat att åka upp med nu visar vädersidorna att det ska bli -25 så så får vi se hur vi gör. Annars blir det en lugn helg hemma :)

Tung dag

Usch idag är det en tung dag, idag tar alla mina gamla kursare examen.. hade jag bara haft en fungerande hjärna hade jag också stått där idag som legitimerad sjuksköterska. 
Är verkligen jätteglad för mina vänners skull men blir helt klart jobbigt att öppna Facebook idag med alls uppdateringar.. 


Seg morgon

Är ledig även idag så tog mig sovmorgon. Katten var på mig vis 8 tiden om mat, la mig igen och vaknade nu vid 12. Men känner inte för att kliva upp riktigt än, så blir film i sängen först :) man måste passa på att njuta när man är ledig. Bästa julklappen

Fick världen bästa julklapp av mina föräldrar iår. 

Extremt svårt att slå den julklappen. 
En ny skoter, trodde jag aldrig att jag skulle få i julklapp. 
Har dock inte fått provköra den än så snön inte kom förrän i veckan!! Och nu är det skitkallt ute, men snart får jag provköra den isf :D 
Ska bli roligt att de hur fort den går ;) 

Måndag kväll

Måndagkväll. 
Idag har jag varit ledig, har spenderat min lediga dag till att städa och laga mat, konstigt nog något jag verkligen gillar att göra då jag är ledig. 

Dagen middag blev kycklingwok, fick middagafrämmande också vilket alltid är trevlig så man slipper äta själv. 
Reagan av kvällen har jag spenderat i soffan under filten och kollat på vänner. Termometern står på -18 grader så är glad att jag kan sitta inne en dag som denna. Nya lägenheten

Har som jag tror jag skrivit om flyttat till egen lägenhet. 
Bor i en stor etta. 
Innan jag hittad denna lägenheten var jag på kanske 30 visningar, stackars mamma som fick följa med på nästan alla :p anmälde intresse på denna lägenhet i början av sökandet men skippade visningen då jag kände att det låg på fel ställe. Lägenheten vart såld och jag tänkte inte mer på det. Någon månad senare var den tillbaka till försäljning. Tänkte att okej de är väl värt att kolla på den iaf. Så drog med mamma även hit. Kommer in i lägenheten och bara faller för den på en gång!! Min drömlägenhet. Stort öppen kök med köksö, öppet mellan kök och vardagsrum, stor inglasad balkong. Två veckor senare stod jag med nyckeln i handen till MIN EGEN lägenhet! 
Älskad lägenheten som den var men kände att jag kan göra den lite bättre :) 
Här kommer några bilder 

Detta är i vardagsrummet. Här var det helt öppet, men kände att jag ville ha någon typ av sovrum så med hjälp av en underbar vän fick jag hjälp att bygga vägg. 


Här är väggen på plats. Passade även på att tapertserar om. Var gråa smutsiga tapeter innan, satte upp vita tapeter med vitt mönster i. 


På andra sidan väggen. "Sovrummet". Här har jag inte gjort något åt väggarna än. Men de kommer i framtiden. 

Så här ser resten av lägenheten ut: 

Mitt älskade kök, har dock gjort om lite där också fast bara i möbleringen. 

Så ser andra delen av köket ut. 

Badrummet 

Hallen 

Vardagsrummet.


Mitt vardagsrums bord. Är en kabelvinda jag tagit och målar. Vart riktigt snyggt och passade bra in hemma. 

Så ser min lägenhet ut. Stortrivs verkligen och kan ibland sitta och bara njuta av den. Jag har verkligen hittat
Hem!