v

Nu var det länge sen IGEN... Men tänkte uppdatera lite nu:P Skolan går fortfarande bra, nästan klar för iår nu. Bara opponering kvar på rapporten vi skrivit denna kurs sedan har man läst första terminen, tänk, redan en termin, tiden har bara sprungit iväg :) Men det är väl för att det är så roligt.

Igår fick jag en ny mobil också :) Är jättenöjd med den :)
Fick med 6 månaders spoyify också så nu är det musik dygnet runt här :)

Vad även och fixade ett vikariat för hela sommaren :) Ska på inskolning nästa vecka för att se hur det är och hur det fungerar :) Var en väldigt trevlig personal iaf :)
Efter vi varit på intervjun, åkte vi och åt på Sibylla, en grillad sibylla med dressing, såå gott :)
Imorgon tänkte jag åka ut på birsta för att inhandla lite viktiga saker, som bla toalett papper som är helt slut här hemma för tillfället :P Blir en jobbig natt ;)

Nu ska jag göra lite popcorn och kolla off the map :D

Pusspuss


...

Kanske dags för uppdatering igen??

Skolan går iaf väldigt bra :) trivs som bara den. Just nu är det väldigt mycket, vi har en vetenskaplig artikel som vi ska analysera och en A-rapport att skiva. Vi trodde granskningen av artikeln skulle vara hur lätt som helst, men eller hur, vet inte hur många timmar vi har suttit. Men nu är det klart och den ska redovisas imorgon, den första muntliga på hela terminen (och utbildningen) men det ska bli kul, har verkligen inge problem att stå framför klassen, kanske om det hade varit hela eftersom vi är ca 70 st :p men imorgon är det bara för ca 10.

I helgen kommer Jenny och Kikki hit, vi ska äta gott och dricka gott :) ska bli roligt att umgås utan att plugga en massa :)


.

Bloggen glöms liksom bort när det varit så mycket i skolan. Men jag ska väl ge bloggen ett försök till.

Denna helg jobbar Henrik natt, första natten var natten mot lördagen så han har jobbar två nätter nu, så en kvar sen är han ledig några dagar :)

Skolan går iaf bra :) Fick tillbaka omtentan jag åkte på första kursen, fick D på den :) Sen har vi hade en tenta, medicenberäkning..fick 1 ½ poäng från G :/ Det kändes lite surt, men bara på det igen, nytt försök om tre veckor.
Kursen vi håller på med nu känns skön, vi ska först hitta en vetenskaplig artikel och granska den, sedan skriva en rapport om något som har med hälsa att göra. Sen har jag sommarlov :)

Imorgon ska jag klippa mig, ska bli så skönt. Sedan ska jag gå förbi HSB och hämta ut pengar till renoveringen av köket som vi ska påbörja snart :) ska bli roligt att fixa till lite i köket, där spenderar man ju väldigt mycket tid, så vill ha fint där då :)

             
Lite av det som kommer hända i köket, kommer bli såå fint ;)
Kram kram