Jäkla bokus

Jäkla bokus. Vad arg jag är på dom. Först så  för ca 6 månader sen, påstår dom att jag inte betalat en räkning på en bok jag inte ens beställt?? Dom skickade brev till mig att jag kommit till inkasso??? Utan att ens skickad en påminnelse.
Och nu så beställde jag böcker för två veckor sen, som jag aldrig fick. Så jag ringde och frågade vart böckerna höll hus, då hade ena inte kommit in för försäljning, så iställe för att skicka dom andra böckerna så väntar dom tills den andra kommit in, vilket ska ta 13 dagar då jag ringde. Så jag sa upp beställningen. Lägger in en ny med dom andra böckerna jag måste ha nu (det gjorde jag i onsdags). Idag får jag mail att ena boken inte finns och att dom inte kan skicka den.. Fel att medela det på engång då jag måste ha boken, tillochmed betalat för extra snabb frakt. Så jag ringer och frågar hur dom kan göra så, han skylde självklart på bokleverantören...
Jag säger att dom kan stycka hela orden och ta bort mig som kund på bokus...

Så inge mer Bokus för mig..

Långhelg!

Haft en lång helg nu i helgen, var ledig fredag och även idag så blev några dagar ledigt :) 
I lördags hade vi middagsgäster här, mycket trevligt, åt en trerätters sen pratade och avslutade med massa wii spel:)
I lördsags fick jag även hem mitt skåp :) Skönt att ha det här, och passar så bra i vardagsrummet. När mamma och pappa ändå var där koplade vi i diskmaskinen, skruvade upp en hylla och satte upp handukstorken.
Är så fint här i lägenheten nu :) Älskar den nya väggen i vardagsrummet <3 så fint så!

Imorgon är det kortdag på skolan 08:30 till 12:00. Så blir det hem och plugga sen.
Nu ska jag kolla lite på tv och snart är det medium.

Helg

Nu är det äntligen helg :) Vilket är himla skönt! Fast att skolan flyter på hur bra som helst så är det alltid lika skönt med helg!
Nu har vi precis dammsugar, dammtorkat och moppat golven i hela lägenheten eftersom vi ska ha fin middag ikväll, tre rätters står på menyn.
Förrätt: Räkcocktail alá pappa
Varmrätt: Porterstek med potatis
Efterrätt: Hallonglass med marängtopp

Har dock glömt att köpa potatis så måste springa ner på ica sen. 

Idag kommer äntligen mitt skåp hem hit också, har stått hos mamma och pappa sen jag flyttade, men nu ligger det i bilen och mamma och pappa kommer efter 14.

Ha det så bra

Äntligen tillbaka i skolan!

Äntligen har jag fått kommit tillbaka till skolan, ungefär så känns det. Älskar att vara tillbaka, speciellt när allt är så spännande som det är. Även om du inte kommit till det spännande och intressanta än.
Vi jobbar nu mycket med historian bakom omvårdnad och sjukhus, etik, moral och genusperspektiv inom vården, tilloch med det är roligt och intressant.

Imorgon har vi två föreläsningar, två korta besutom så det blir skönt :) Första handlar om sjuksköterskeyrket i nutid och den andra om lagstiftning.
Efter skolan ska jag och lollo ta bilen ner till Hudik för att träffa en speciall läkare som bara sysslar med naturläkemedel, för att se om vi mår bättre av det :) 

Fredag är jag ledig så då ska vi ut på birsta och storhandla mat och lite lampor och så, alla lampor dör här :/

Nu ska jag göra en kvälls drink, mjölk och jordgubbar som mättar bra i magen utan att vara onyttigt!!


Diskmaskin

Vi har köpt diskmaskin :) Så skönt, är less på att diska! Ska hämta den imorgon! Så nu slipper man stå och diska varje dag efter att man ätit!

Idag var det skola som vanligt, eller vanligt kanske man inte ska säga, har ju varit ledig mer än jag haft skoltid, sen har jag inga böcker än eftersom dom inte skickar dom från Bokus.... :@

Imorgon har vi första redovisningen. Skönt att man var på föreläsningen idag, för då fick jag alla svar på det man ska redovisa :) Annars hade det blivit svårt!

Nu ska jag göra ordning så jag har mat imorgon på skolan, lång dag imorgon 08:30- 17:00


NY Design

Nu har den nya designen kommit på plats :) Har inte fått ordning på allt men nästan iaf :)

Säg nu vad ni tycker så jag vet :)


..

Nu har plugget sakta börjat kommit igång, första redovisningen redan på tisdag. Jag har gjort så bra som jag kunnat men svårt du bokus inte skickar mina böcker... Beställde dom i onsdags men inte kommit än, ändå ska frakten vara 1-2 dagar, så senast i fredags skulle jag haft dom! Men jag har fått använt mig av avhandlingar och liknande, inte roligt att läsa igenom alla dom för att hitta svaret på EN liten fråga.. men men!

Idag har jag storstädat köket, till veckan får vi förhoppningsvis hem en diskmaskin :D Ska ringa om den imorgon!
Sen har jag bakat en Jordgubbscheesecake :) Någon som ätit den på ikea?? En sån har jag gjort :) Ska ta med den upp till Kim och Jeannet nu då det är dags för faightin (stavas)

Åt föresten as go middag idag, lagad av min egen lilla mästerkok :) Entricot med rostad potatis, whiskeysås och kokta morötter :) SÅÅÅ gott :) Plus ett glas vin till.


Skolstart

Har inte uppdaterat på ett tag nu...igen!
Men mycket har hänt sen sist. Jag var upp till Östersund i söndag, var väldigt konstigt att "leva" utan vatten. Är van att alltid ta med mig vatten till sängen när jag går och lägger mig, men då jag kom upp så pass sent att kiosken på vandrarhemmet hade stängt, och jag känner inte till staden så fick jag helt enkelt hoppa över något att dricka alls den kvällen och natten.
Upp och åt frukost på morgonen, liten hotellfrukost hade dom :) Sen iväg till skolan, trodde det skulle vara svårt att hitta men när jag kom ut från vandrarhemmet så var det bara att gå över vägen och jag var där jag skulle :)
Vi hade upprop med massa information, sedan kom kåren och sen rundvandring. När det var klart vid 11 tiden gick jag och sökte upp Anki som är ansvarig för programmet och hon ringde sundsvall för att höra hur det gått med uppropet i sundsvall, det hade gått VÄLDIGT bra om ni fråga mig, hade kommit in :D Lyckan spred sig genom kroppen när jag förstod att jag fick åka hem och gå i skola hemma, slippa sälja lägenheten och lämna allt.

Tisdagen var vi ledig, vilket var himla skönt, att få vila upp sig lite, för dom senaste nätterna har varit jobbig, neröv och det har resulterat i dålig nattsömn.

Så igår var jag på skolan för första gången :) Kännes superhärlig, trivdes verkligen.
Först en föreläsning om kursen omvårdad som är våran första kurs. Sen ett litet grupparbete om våra förväntningar på kursen. Gruppen var verkligen jättehärlig och man fick bra kontakt på engång :)

Idag har vi också varit ledig, så idag har jag och henrik varit nere på stan och handlat lite kläder :) Ett par byxor och två linnen till ett pris på 210 kr tillsammans :) Känns inte helt fel.

Imorgon är det bara en grej som står på schemat, bibliotektsgenomgång, trotts att jag varit på det förut så ska jag gå iaf, bara för att få mer kontakt men mina klasskompisar.
Hoppas på kåren på kvällen men några :)

P.s Nu design är på G, håller på att pysla med den nu!


Ett nytt liv börjar!

Ja på måndag känns det som ett helt nytt liv börjar, eller iaf ett nytt kapitel i livet.
Åker upp till Östersund på söndag, på måndag kl 10:15 är det upprop. Vet inte vart jag ska bo än men det löser sig.
Vet inte heller hur länge jag blir kvar i Östersund, om jag har tur så hoppar någon av eller inte alls kommer i sundsvall på måndag och då är jag inne!
Så kan inte söka lägenhet än, inte förrän jag vet om jag blir kvar i Östersund eller inte.  Jobbigt att inte veta!

Men jag är ändå SUPER lycklig, på måndag börjar jag resan mot min livsdröm. Känns fantastiskt bra!!!

FYRA ÅR SENARE: Linnea, leg. specialsjuksköterska BARN!!

Vilken underbar dag!

Klev upp 06:30 (inte så underbart) men det gick bra. Ät frukost, gick till bussen för att åka och träna. Tränade, duschade och på vägen ut så ringer mobilen, en tjej som berättar att jag kommit in på Sjuksköterskeprogramet i Östersund :D Blev så glad att jag började grina. Fick även reda på att jag ligger 1:a i Sundsvalls så chansen är stor att jag kommer in här också :D Ska iaf tacka ja till Östersund, sen få vi se om jag kommer in här annars blir jag kvar där.
Ringer till pappa och berättar, då berättar han även att jag blivit Moster igen :D Sam och Liam kom till världen idag <3

Kan det vara en bättre dag?? två underbara saker samma dag. Sjuksköterska har varit min dröm LÄNGE och äntligen kommer jag in!! Sen två små troll <3 underbart!!

Pusspuss

Snart slut

Ja snart har jag jobbat klart på Sibylla, blev inte långvarigt där, men trivs man verkligen inte ska man inte vara kvar!
Jobbar imorgon och på fredag sen är det slut :)
På tordag händer något mysigt, då är det 1 år tillsammans men Henrik <3 så härligt år det varit.

Igår var jag på Birsta med Mamma och Lollo. Köpte tapeter till vardagsrummet plus sängkläder och en fönsterlampa + lite småsaker. Bjöd dom på en fika på ikea, gott och billigt :)

Nu vill jag bara att klockan ska gå fortare så jag får gå och lägga mig, är jättetrött och ont i huvudet :(

2010

 

Sammanfatta år 2010


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, åkt slalom bla.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ett tag bara :P

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja

4. Dog någon som stod dig nära?

Nej
 
5.Vilka länder besökte du?
Finland och Sverge

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011
Ja plugg!!

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
13/1- blev tillsammans hem henrik.

8. Vad var din största framgång 2010?
Har blivit mycket modigare och stolt över mig själv

9. Största misstaget?
Vet faktistk inte

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bröt foten, sen förkylningar och sånt bara

11. Bästa köpet?
Har shoppat väldigt lite iår så har nog inte gjort något super köp

12. Vad spenderade du mest pengar på?
MAT!!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag träffade henrik gjorde mig riktigt glad

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Den nedrans skitlåten microfonkåt....

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Pluggat och varit ute

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tagit det lugnt

18. Hur tillbringar du julen?
MEd famiilj och släkt

19. Blev du kär i år?
Ja

20. Favoritprogram på TV?

Desperate housewifes

21. Bästa boken du läste i år?

Låt den rätte komma in

22. Största musikaliska upptäckten?
Vet faktist inte :/

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Elvisp och matberedare

25. Något du önskade dig men inte fick?

Nå fick det jag önskade mig

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
På födelsedagen tog jag det lugnt på förmiddagen och sen middag ute med familjen och Henriks familj

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja om jag fått kommit in på sjuksköterskeprog. på en gång.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Mycket mjukiskläder, annars jeans och tröja

29. Vad fick dig att må bra?

Henrik, musik och go mat

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
...

31. Vem saknade du?

Sofie

32. De bästa nya människorna du träffade?

Dom jag jobbat med på sibylla

33. Hur skulle du samanfatta år 2010?
Det bästa år hitills!!!


2011

Gott nytt år!

Idag är det 1:a januari 2011, känns lite kontigt att skriva det, det känns som att det är sep 2001 ungefär, tiden springer fram!
Detta år ska bli ett bra år, det ska bli det år då jag äntligen går ner i vikt. Jag ska äntligen få börja känna mig stolt över mig själv.

Igår på nyår hade vi middag här för två kompisar, Markus och Jocke. Bjöd på trerätters såklart :)
Förrätt: Pappas goda räkkoktail med vitlöksbröd
Varmrätt: Inbakad fläskfilé med champinjonstuvning och klyftpotatis till och en god sallad
Efterrätt: Hallonglas med marängtopp
Är så roligt att laga mat, igår gjorde jag allt utom såsen själv :) Alltid roligt att bjuda då man vet att det är man själv som gjort maten.

Imorgon ska vi på bauhaus och köpa tapeter till vardagsrummet är 50 % på dom tills imorgon. Sen blir det inventering.. INte så roligt men det måste göras och självklart hjälper vi till.