Godnatt

Säger godnatt med en härlig känsla i kroppen. Efter trevligt samtal börjar man få lite extra hopp i kroppen, vilken känns härligt och välbehövligt :) 
Psykisk dåligt?

Fick precis en kommentar av en kille på internet att jag mår psykiskt dåligt över mig själv. Detta pga att jag skrev att jag inte var intresserad av honom. Att endel inte kan ta ett nej? Vi har inte ens träffats. Blir så less på människor på nätet, tror dom kan bete sig hur som helst. Tyvärr verkar 90 % av killarna på nätet vara idioter :( När ska man träffa en vettig kille som är något att ha? 


Tur jag har denna kille jag få pussa på när jag behöver ❤️

NKSE tenta

Ja då var NKSE tentan gjorde, för denna gång, bara på de igen i Maj :( Gick inte alls nå bra, grymt besviken! 
Vad så jäkla nervös inför tentan att jag började grina på vägen in idag, kunde inte tänkte på de för då kom tårarna, och inte små fina tårtan utan vrålgrina! 
Men jag har som tur är ett försök till på mig, och då ska den sitta!! 
Håll tummarna för mig :) HLR, tårta och tentaångest

Idag hade vi HLR utbildning på skolan, denna gång var det en prövning att vi lärt oss de bi övat på under utbildningen, så idag fick man certifikat på att man kan HLR för sjukvårdspersonal. Kommer ha träningsvärk i axlarna imorgon, tre timmars pumpande på dockorna gjorde sitt för armarna. 
Hoppas man inte behöver ha användning för sin utbildning men med tanke på mitt yrke är det rätt stor risk att man behöver använda sina kunskaper. 

Efter praktiken åkte jag hem och gjorde en tårta tills imorgon, vi är några ur klassen som ska sitta och plugga inför NKSE och går allt vägen på fredags är de sista pluggningen tillsammans, och tycker mina vänner är värd en tårta :) 
Och påtal om tentan, sån ångest!! Min mage är i uppror pga all nervositet inför tentan, jag kan inte sova inte slappna av :/ ska bli så skönt att göra den på fredag, hoppas bara den går vägen.
 
Inte världens snyggaste tårta, la inte ner mycket tid alls på den men hoppas den smakar bra iaf :) 

 


käftsmäll

Ibland kommer verkligheten ikapp en som en jäkla käftsmäll. Idag är en sån dag! Det är så många val jag gjort som gjort att jag hamnat här där jag är idag, egentligen ångrar jag inte mina val men funderar hur livet skulle se ut om jag valt annorlunda.
Ett stort misstag jag gjorde var att flytta till lucksta. Älskar lägenheten men vill in till stan igen!! Flyttade hit av en anledning, att familjen skulle hälsa på oftare. Är en människa som inte trivs att vara själv och vill gärna ha folk omkring mig så det kändes som en väldigt bra orsak att flytta närmare familjen. Men tyvärr hjälpte inte flytten till på den punkten, snarare tvärtom. Det vart för långt för mina vänner att åka hit, familjen kommer likt förbannat inte och hälsar på. Sedan vart det dyrare med en flytt hit, högre hyra och betydligt högre bensinräkning. Att inte ha en krona kvar, tomt kylskåp och två veckor kvar till lön är inte direkt en höjdare, något som verkligen äter en innifrån. Att inte ha pengar är ett helvete rent ut sagt. Igår fick jag stå över en väns födelsedag pga att jag inte hade råd helt enkelt.
När jag redan känner mig nere kommer resten av alla jobba grejer upp till ytan. Blir så arg på mig själv som inte kan släppa taget, eller åtminstonde öppna käften och säga ifrån.
Har jag valt rätt yrke? Är det verkligen sjuksköterska jag ska bli eftersom allt går emot mig under utbildningens gång? Är jag en bra människa? Ja tankarna är många och blir så arg på mig själv.

Skulle vilja åka upp till stugan alldeles ensam och bara vara en vecka, men det går inte eftersom jag har praktik på dagarna.

Jag vet att detta är fjantiga grejer att deppa över, men i min värld blir det väldigt påfrestande.
Har mycket jag är glad över också. Älskar dom vänner jag har, även om dom är få till antalet och vi inte träffas så ofta så betyder dom väldigt mycket för mig.
Älskar min familj ändå, fast dom aldrig kommer och hälsar på. Sjuksköterska är en dröm jag är påväg att uppfylla och vet det kommer bli bra. Ekonomin kommer att bli bättre bara jag är klar med utbildningen och det är snart. Men just idag känns det tungt och det få det göra idag.