Söndagkväll i sängen

Denna kväll spenderas i sängen, lyssnandes på regnet som slår mot fönstren, med en bra film på tvn tillsammans med min älskling i sängen :) 
Jag har gått och blivit kär, i en helt underbar super söt och mysig sak 

Hennes namn är Lovis och hon flyttade hem till mig idag. 
Har varit utan katt länge nu och tog äntligen och skaffade en ny älskling. Som vi har myst ikväll hon och jag. Hon har legat på mitt bröst och sovit, var så mysigt att jag också somnade :) 

Skönt att hela tiden behöva vara ensam hemma :) 

Inte skriva inlägg på kvällen

Ska inte skriva så mycket inlägg på kvällarna tror jag :p blir så känslosamt då ibland. 
Men ny dag och bättre tankar :) Varför sörja över folk som inte är värd än? :) 

Imorgon är det daga för tenta.. Usch så nervös! Tyckte de kändes jättebra för ett tag sedan men sen läste jag en tråd på fb från en tjej i klassen och fattade verkligen noll :( så nu är känslan nere på botten! Men jag har verkligen gjort mitt bästa har pluggar fram till 02 varje kväll ungefär sista veckan, plus att jag pluggat en massa under kursens gång. 
Men det finns ju omtentor, och jag skulle nästan bli brydd om jag inte skrev omtenta för de får jag göra typ varje gång haha. 
Men håll tummarna för mig imorgon. Sista dagen på terminen, sista dagen på år 2, till hösten börjar jag 3:e och sista året :D snart klar!!!! 
Onsdag och träning

Ja idag är det onsdag och som vanligt var det träning som gällde. Trodde fram till en timme innan träningen att jag inte skulle kunna träna idag då jag legat i fosterställning i soffan med världens magvärk idag! Tankarna gick mellan gallsten igen eller världens förstoppning och kom fram till att det mest troligt var förstoppning! Man kan tydligen få de när man lägger om kosten såhär som jag gjort. 
Men strax efter 17 bestämde jag mig att trotsa smärtan och åka iväg ändå. Det är jag glad över att jag gjorde. Trots att jag inte kunde ta i så mycket då jag inte ätit något idag pga magen. 
Idag hade jag med Anna på träningen, och vart grymt imponerad öven henne :) 

Nu blir det några timmars läsning innan jag kan sova, tenta på fredag :( känns inte alls bra! 

Ska tydligen vara bra mot förstoppning så provar väl lite då! 

Ett sånt jobbigt inlägg

Ikväll är alla känslor uppe på ytan verkligen. Är ledsen över flera saker. 
Hur kan jag fortfarande ägna så mycket tid och energi på dig, som aldrig ger mig något tillbaka? Varför kan jag inte bara släppa och gå vidare för? Energitjuvar vill jag inte ha i mitt liv. Fast konstigt nog ger du också energi när vi ses, blir förvirrad :/ 
Sen du andra, kommer jag mista dig nu? Är våran tid förbi? Tror inte jag klarar av det just nu :( du betyder för mycket för mig av någon konstig anledning! 

Kommer jag någonsin träffa min kärlek? Finns han där ute? När kommer våra vägar att korsas?
Alltså kvällarna är inge bra! Man får alldeles för mycket tid att tänka!! Blir nog en film så man får tankarna på något annat! Åh där dög de av

Ja både bloggandet och träningen har varit dåligt sista veckan. Men jag får skylla på en tung tentaperiod som tar all tid och energi just nu, har tre tentor den närmaste tiden, två på fredag och en fredagen efter! Men sedan är det ledig från skolan! Börjar även mitt sommarvikariat på onsdag och de längtar jag till, ska bli så kul att komma tillbaka till avdelningen! 

Men tillbaka till träningen. Jag är helt säker på att jag kommer att förbättra mitt resultat på fystestet iaf trots fruktansvärt dålig vecka nu sista veckan! Men nu kan de bara bli bättre!! 

Samtidigt som tentorna stör mycket så försvann helt min motivation, Jeannett vart sjuk och jag behöver någon vid min sida. Sedan vart jag dö less på mina drycker, men där får jag skylla mig själv då man kan blanda på 1000 olika sätt men jag körde enbart på med samma hela tiden. 
Men träning imorgon och sedan stenhård träning och diet inför måndagens fystest!! 
Kommer bli så mycket enklare att hålla både träning och maten då jag börjar jobba också, då måste jag äta frukost, lunch och middag för att klara av dagarna. Sedan rör man sig hela dagarna så kommer få in betydligt med vardagsmotion också. 

Men ny dag nya tag!! 

Det här har det tyvärr blivit alldeles för mycket av sista dagarna!