dfsdfsdfs

Har tagit en paus i pluggandet just nu, håller på att skriva ut en massa papper.

Det sjukt mycket att plugga just nu.. Har tenta nästa torsdag och sjukt mycket kvar. Sammanlagt är det minst 170 sidor med text rakt upp och ner i en STOR bok... vet inte vart jag ska börja. Vi håller på med kroppen i cell nivå och vad som händer och typ allt på latin/grekiska.. Jobbigt :( Men jag ska klara tentan så bara att sätta igång!!


Film

Dags för ny film recention!!

Black swan

Genre: Drama, Thriller

Handling: 

Nina (Natalie Portman) är en lovande balettdansös som vigt sitt liv åt att bli bäst. När förra stjärnan Beth (Winona Ryder) falnar står Nina på tur för att bli nästa stora namn. Med huvudrollen i en alternativ version av Svansjön måste hon lära sig att båda dansa som den vita svanen (något hon alltid bemästrat) men att även ta sig an den svarta svanens passion och kraft (något som är mycket svårare för henne). 


www.google.se

Jag tyckte filmen har helt värdelös. Hände inte mycket och filmen var skum. Ingen film för mig helt enkelt, längtade tills den var slut.

Den får av mig..

1/5


Film!

Nu kommer en till recention på en film :)

Genre: Skräck

Handling:
Ett par ungdomar åker till Kroatien för att bestiga en enorm bergsslinga. Väl halväga händer det saker dom inte kunnat vänta sig!

Vertige Poster
www.imdb.se

Jag tycker filmen var bra. Jag hade förväntat mig en film utan ett otäckt "monster" men det var med i även denna film.
Men filmnen var helt klart värd att se. Men ingen man ser fler än en gång och absolut inte ensam!!

 

Veckans middag!

Har precis kommit hem efter att ha varit på birsta och uträttat lite ärenden. Innan birsta var det även träning, som idag gick jättebra då det var jag och Dragons killarna där ;) MUSKLER!!
På birsta handlade vi två duschdraperin, en gardinstång, hårspray, deo, duschmunstycke,  och mat för denna veckan.
Vi handlade idag mat för fyra st (för att få matlådor och lunch) för hela denna vecka mån-fre, det stannade på 356 kr :O Då hade vi köpt massa gott, inte bara nudlar och sånt.  Vi använde oss av icas recept förlag som är byggd efter veckans billiga varor.
Måndag: Kassler i pitabröd med vitkålsgega
Tisdag: Raggmunkar och fläsk
Onsdag: Kyckling med ris
Torsdag: Fiskfilér
Fredag: Veg. lassange

Så god mat för ett väldigt bra pris :)
Ska nu sätta igång med dagens middag.

Pusspuss

Film

Tänkte jag ska börja resencera filmer jag ser, ser ju rätt mycket så :)

Första filmen:
Chain Letter


(bilden är tagen från www.google.se )

Filmen handlar om det titeln avslöjar, om kedjebrev.
Ett kedje brev med orden, om du inte skickar vidare till 4 st inom 24 timmar kommer ett liv att spillas. Ett stort kompis gäng får alla brevet och en efter en blir brutalt mördad.
Filmen var helt okej, lite besviken på att man inte fick någon förklaring till varför allt händer och det är ett väldigt plötslig slut. Den som gjort filmen har nog aldrig hört talas om sensur, man får verkligen se allt.
Rekomendera filmen till dom som gillar filmen där man verkligen få se vad som händer. Helt klart en film man kan se En gång!

FIlmen får av mig: två ½ av fem hjärtan...

Vad dålig jag blivit på att uppdatera, och bättre kommer det inte bli! Jag försöker slänga in ett inlägg lite då och då, mest skriver jag bara för mig själv så spelar kanske ingen roll :P

Igår hade Sara sin 20 års fest, så först blev vi bjuden på trerätters sen var det förfest för att sedan dra vidare till krogen. Vi satt för det mesta i köcket, jag, Sandra en tjej från Göteborg och den super härliga killen Sebastian. Sebastian var då verkligen inte blyg om sitt sexliv, fick höra både det ena och det andra, super härlig kille. 

Idag har jag städat, först lagt in alla kläder i garderoben som henrik var så snäll och fixade åt mig :) Sen har jag plockat undan saker, dammsugat och torkat golven, så nu är det både rent och luktar gott här.

Nu sitter vi och väntar på pizza! Det är väl det härligaste med att bo i stan (svårt att hitta annat possitivt faktiskt) genom att gå in på www.pizza.nu beställer och betalar, så tar det ca 40 minuter och pizzan är hemma. Så skönt såna dagar då man inte ens fixat håret.