Kaos

Ja just nu är de kaos, både i hjärnan och i lägenheten. Imorgon går flyttlasset till nya lägenheten. Känns jätteskönt men samtidigt är jag helt slut och önskar jag bara kunde få sova imorgon efter praktiken. Men några timmar hårt slit och sedan kan jag påbörja livet i nya lägenheten :) får kanske sova lite på söndag då jag hoppas jag fått ganska bra ordning. 
När man verkligen känner lyckan i kroppen

Känner mig så lycklig och glad, det känns plötsligt som allt faller på plats :) efter samtalet i fredags "jag tar den" så har jag gått omkring med ett leende på läpparna. Att en så liten grej kan göra att man mår så mycket bättre. 
Veckan som kommer blir hektisk, allt ska packas och massa ska slängas och köras iväg, jobbar till 16:30 så blir få timmar att jobba på men de kommer gå :) 
Svåra beslut

Ibland står man framför väldigt svåra beslut, jag känner att jag gör det nu. Vilken väg ska man ta? Hur vet jag att jag väljer rätt väg? Ska man lyssna på hjärnan eller hjärtat, för i just detta val säger dom två HELT olika saker. 
Ja frågorna är många och jag vet jag inte får svar på dom här heller, men behöver bara få skriva av mig lite! 
Tror jag behöver ha ett samtal till med Anna om detta, hon har alltid så kloka råd att komma med. Fast jag tror jag vet vad Anna kommer säga men kanske behöver höra det från henne för att verkligen våga! Detta är precis vad jag skulle behöva nu !! Men få vänta tills på lördag med onyttigheter!! 

Imorgon börjar det

Imorgon är det dags för första dagen på praktiken. Som vanligt är jag nervös men det ska nog gå bra :) eller jag vet de kommer gå bra bara jag kommer igång :) 
Fick idag även någon att skriva uppsatsen med, riktigt skönt att man äntligen lärt känna några i klassen :) 

Dagen idag har spenderas med mamma :) vi har varit på Birsta (ovanligt va?) jag kom hem med ett par nya supersnygga löparskor :) extra stabila för min fotled och bästa dämpningen i sulorna så nu kommer jag bara flyga fram. Har ställt klockan på lite tidigare för att hinna ta en kort tur innan praktiken börjar, bli spännande att se om jag kommer upp eller inte, jag som är så morgontrött :p