Träningsvärk

Var och tränade med syster idag. Vart ett hårt och ganska långt pass, även om de känns som vi pratar mycket under tiden men vi får mycket gjort också. Körde igenom hela kroppen idag, tycker de är roligare än att hålla sig till en viss del av kroppen, sen om det är bättre eller sämre vet jag inte.
Körde som sagt hårt,, och de känns nu kan jag säga. Svårt att höja armarna över huvudet plus att resa mig från soffan haha.
Direkt efter passet satt jag mig på bänken i omklädningsrummet och mina lår bara skakade, alltså man såg verkligen hur allt skakade. Så benen var ganska slut efter :)

Efter träningen åkte jag hem och förberedde middagen då K skulle komma och äta efter han slutat jobbat. Vart lax och potatis mums!

Nu lite tv innan jag kryper ner i sängen och ger upp för dagen. Imorgon är det plugg som gäller hela dagen!

Livet i paus?

Ligger i sängen och funderar, kollar kläder och väskor på internet, men hela tiden säger jag till mig själv "de där kan du köpa sen när du..." På varje sak jag hittar! Slår mig helt plötsligt att jag satt mitt liv i paus!? Timmarna och dagarna går men jag står kvar och väntar. Men vad väntar jag på? De har med vikten att göra, jag vill inte unna mig saker nu, känner mig inte värd det. 
Men varför gör jag inget åt min vikt då? För att det är så jäkla svårt, ändra något så stort som sitt liv, finns inget större att ändra. Jag kan ärligt säga att jag inte riktigt vågar, är rädd att misslyckas. 
Men hur kan man misslyckas med att gå ner i vikt? Försöker jag bara så har jag gjort mycket, kan inte tänka mig att jag går upp i vikt iaf, och så länge något kilo försvinner är det ju en stor vinst, ett kilo i taget! 
Vet att jag har hela familjen bakom mig som finns där för mig vad jag än gör, skönt att veta att man har stöd.

Ska börja med att sätta upp veckomål Istället för ett stort mål. Ta en vecka i taget, och efter en månad belöna mig med något härlig, som en massage eller kanske fixa mina naglar för första gången! 
Nu sätter jag livet på play igen!