,,

Såg att mitt inlägg igår inte kom upp på bloggen så postade upp det nu iställe :)

Vad har jag för mig en fredagkväll som denna då? Sofie har precis varit här ett tag, men har precis åkt hem. Jag har precis öppnat en iskall öl och njuter i den nya soffan.. super skön. Får inte in någon bild idag då jag inte hittar minneskortläsaren till datorn. Får lägga upp på söndag iställlet, eftersom vi imorgon bitti åker ut till mamma för att flytta Pysens ( mammas butik)

Förövrigt så blev jag så jäkla arg precis, vi hade ett grupparbete det sista vi hade på vårterminen, jag jobbade ihop med en tjej, vi fick Fx på rapporten och var tvungen att ändra i den. Nu har jag väntat hela sommaren på att få svar på när Nathalie kommer tillbaka till sundsvall för att ändra rapporten, men bestämde mig för att göra det själv eftersom jag ville få den klar, nu berättar hon att hon inte kommer tillbaka och att hon skiter i hur jag gör.... FEL ATT BERÄTTA DET PÅ EN GÅNG......

Men nu har jag fått skrivit av mig lite :)

Nu ska jag njuta lite av mig öl och se slutet av Den där Mary!

Pusspuss

Längesen

Bloggen har haft semester under sommaren, som ni kanske märkt!
Men nu är vi tillbaka.

Vad har hänt sen sist då? Jo jag har jobbat 5 veckor i sommar, har verkligen trivts och hoppas jag får komma tillbaka snart och träffa mina tanter och gubbar igen :D Har jobbat på en demens avdelning om jag inte sagt det.

Annars så har vi renoverat köket :) Vart superbra. En riktigt färgstark vägg som verkligen gör att köket ser glad ut, om man kan säga så.

Har blivit gudmor åt Sam också, syrrans ena barn.

Imorgon kommer våran nya soffa också :D När vi fått den på plats och även fått upp våra tavellister och tavlor ska jag lägga ut bilder, även på det nya köket :)

Hörs imorgon!