,

Kanske dags för en uppdatering??

Hade min första tenta förra veckan, när jag gick därifrån kändes det jättebra, men ju mer jag funderar på det ju mer osäker blir jag :/

Har iaf påbörjar min andra kurs, Medicinsk vetenskap. Handlar om hur kroppen fungera. Har än så länge gått igenom hur cellerna är uppbyggda, hur DNS ser ut, rörelsesystemen, nervsystermet, hjärnan och musklerna :) Faktistk riktigt intressant :)
Har fått lärt mig om MS, vad som händer i kroppen då. Och sen att när man sniffar lim, så händer samma sak i kroppen som vid MS, det är lite läskigt! 

Idag är jag ledig, har spelat massa wii nu när vi har massa nya spel :) Snart ska vi göra oss klar för att åka till Mamma, ska bjuda på middag där ikväll :) Lina och Jimmie ska också äta där :) så då få jag träffa min älskade Saga, var länge sen nu :( Men som jag ska pussa på henne ikväll. Sen ska jag pussa en massa på Sam och Liam också <3

Är iaf helt säker på att jag valt rätt utbildning iaf, känns hur rätt som helst :)


..

Var ett tag sen jag uppdaterade nu, men har pluggat min lediga tid så lagt bloggen åt sidan. Har tenta på Torsdag så kommer vara dåligt med uppdateringar i veckan också.
Är ledig från lektioner och sånt imorgon och på Tisdag ska vi upp på KTC på sjukhuset :) Ska bli riktigt roligt att få pröva på det, för er som inte vet vad KTC är så är det metod övningar, dvs praktiska övningar, där kommer vi få lära oss ta blodprov, blodtryck, sy sår och liknande.

I torsdags fick vi även hem våran första katt :) En super söt katt som heter Annie. Hon är väldigt gosig och gillar när man klappar på henne. Det mysigast med henne är när hon kommer och väcker en på morgonen, då drar hon tassen över kinden på en :) Super mysigt!
Känner du någon som vill ha en katt? Gå in här och gå ner till Annie, där står det lite mer om henne och hur man kontaktar djurhemmet, men det går även bra att kontakta mig.
Detta känns verkligen jättejobbigt att skriva, älskar redan Annie men vi kan inte behålla henne eftersom hon redan ligger ute på annons :(  Men jag kommer vara nogrann med att hon kommer till en bra familj som ger henne all kärlek hon förtjänar.

dfdsfg


tenta

Idag har jag anmält mig till min första tenta som är om prick två veckor!! Men idag har jag iaf fått böckerna så ska gå ner och hämta dom nu.
Föreläsningen idag gick bra, inte alls lite tung som jag trodde men ändå så är man slut i huvudet.

Efter skolan idag gick jag ner på stan och möte upp henrik, Håken och Sara och Alexander. Gick och åt tacobuffé :)
Sen gick vi för att inhandla lite smink :) En foundation, en mascara och en eyeliner för 117 kr (Y)


Katt

Idag har vi bestämt oss för att bli jourhem till katter som behöver boende i väntan på nya familjer :)
Ringde idag och hörde hur det fungerar och så 10 minuter senare så var vi jourhem, får kanske hem en katt redan nästa vecka.
Ska bli så härligt att komma hem till ett djur (nå för att henrik ses som ett djur i visa ögon så räknas inte han)

Mjauu..