Imorgon börjar mitt nya liv

Ja så känns de, som att jag börjar mitt nya liv imorgon.. Imorgon är första dagen som ssk. Kan inte fatta det riktigt. Från och med imorgon får jag lön för arbetet jag gör, helt sjukt och så underbart. 

Kan inte förstå att jag klarat utbildningen! Att jag snart får kalla mig sjuksköterska. 

Det har nu gått mer än en vecka sedan examen, en vecka jag varit ledig, vilket var väldigt behövligt känner jag nu. Tyvärr har inte veckan bjudit på något bra väder men vad gör de. Har umgåts med T, varit på Birsta med mamma och Lina, planterat blommor och igår var jag på middag med Sandra och Hampus som avslutades på invitos uteservering med en drink, mycket trevligt. 
Idag har jag storhandlat och lagat mat hos mamma och pappa. Även spelat fotboll med Sam och Liam. 
Veckan har varit riktigt skön, önskar längre ledighet men samtidigt behöver jag få börja jobba så man kommer in i arbetet och dessutom få ut lön.  

Lördag 11/6

Lördag morgon och jag ligger kvar i sängen, tyvärr ensam idag, snacka om att man fort vänjer sig med att sova ihop, det känns så tomt och tråkig att sova själv redan, och tyvärr blir det en vecka att sova själv så hoppas veckan går fort. 

Har haft en vecka ledig nu, inom jobbet börjar. Är tyvärr väldigt opepp på att börja jobba men vet att det brukar kännas så när man är ledig, men ska bli spännande att få ut och jobba som sjuksköterska!! 
Veckan har spenderats mycket med T, några svängar på Birsta, köpt blommor och lagat mat. Ikväll blir det middag med Sandra och Hampus, det ska bli trevligt, var riktigt längesen vi träffades sist. 

Gårdagens middag. Risotto med marinerade tomater, sparris och torkad parmaskinka mums