Släkten, Allstar, födelsedag, första dagen på jobbet och ingen känsel i tån

Blev en himla lång rubrik med det är väl vad som hänt sen jag bloggade sist.

I lördags kom släkten hit och åt mat och firade min 20 års dag, en dag för tidigt. Vi bjöd på två olika pajer, sallad, lite tilltugg :) Vi var 20 stycken i lägenheten, men alla fick sin plats vid bord så det gick bra.
Efter var det meningen att vi tillsammans med kompisar skulle ha lite förfest men så blev det inte, det blev bara jag och henrik :( Vilket känns väldigt tråkigt!
Jag och henrik drack några cider och spelade wii, sen pratade henrik med hans bror, vi tog oss en promenad dit och satt där ett tag och pratade lite i väntan på taxin. Tog oss in på Allstar där kompisar till Håkan skulle spela. Tyvärr var han som ta hand om ljudet döv eller något för det bara brusade och var på tok för högt.
Vid 01 tog vi taxin hem igen. Blev en tidig kväll vilket var skönt, vi han med att vara ute någon timme och mingla lite med trevligt folk.

På söndagen fyllde jag år. Jag har Henrik tog det lungt hela dagen, städade undan sedan middagen dagen innan. Vid 16 tiden gick vi ner på stan och möte upp Mamma, Pappa, Håkan, Sara, Alexander och Bosse för en födeslsedagsmiddag på stekhuset :) Blev både oxfilé och fläskfilé.
Efter middagen var det dags för bio, såg saw 3D, åh fy säger jag bara, det kom köttstycken flygande mot ansiktet plus lite andra otäcka saker som var för nära...usch...

Igår jobbade jag första dagen, gick ju så där. Tydligen så tyckte en av tjejerna att jag skulle kunna göra hamburgarna helt felfritt på engång :/ Hade inte gjort hamburgare tidigare så det var inte så lätt men det verkade hon inte förstå.
Men annars gick det bra, fick börja med att göra pommes, sen fick jag packa lite och ge ut mat i driven och lite kassa, och göra hamburgare då.

Sen har jag fått nageltrång så min ta har tappat känseln :/ Måste ringa vårdcentralen imorgon så jag får tid att "operera" bort en bit av nageln, så här kan man ju inte ha det.

Pusspuss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback