Måndag 25/5

Måndag och ny vecka och nya tag! 
Måndagar innebär träning också, idag var Jeanette sjuk så åka själv, vilket är en extra klapp på axeln då jag inte tycker om att åka iväg på saker själv men de gjorde jag idag. Dagens träning var inte så jobbig som dom varit tidigare, inte lite mycket kondition utan mest bara ren muskelträning! Efter sju tabatas var de dags för en överraskning sa tränarna, en tabat till och den bestod utan... Tåhävningar!! 4 minuter tårhävningar i ring med ena tränarna med sina händer på mina axlar så fick ju ta i lite extra!! Kunde inte ens stå upp på stretchingen haha! 
Efter passet vart det Ica maxi för inhandling av veckans middagar, vart en himla massa frukt och grönt så ska bli roligt att laga :) 


Köpte blommor till mig själv för att fira lite hur duktig jag varit! 
Igår hade en vecka passerat och jag har talat totalt 7,5 cm i kroppen denna vecka så då var jag värd lite blommor 🌸 

Söndag kväll

Ja då har denna helg tagit slut. Helgen har bestått av flytt och flyttstäd. Så faktiskt väldigt skönt att den är över :p 
Imorgon börjar en pluggvecka! Seminarium imorgon och barnens dag på sjukhuset på onsdag annars blir de att sitta på mitt "kontor" hela dagarn och plugga, för denna tenta ska sitta på första försöket!  
Ikväll blir de choklad i sängen framför en bra film, diet eller inte!! 


Dessa sötnosar bor hos mig tills mamma o papp kommit iordning i nya huset :)

Onsdag

Ja idag är de onsdag och det har nu gått 8 dagar sedan jag började med fitcampen. Ställde mig på vågen idag och började grina.. jag har kämpat med maten, har tränat varje dag och förväntade mig något minus på vågen med den visade plus :( skrev ett mail till min coach och frågade vad jag gör för fel! Hon ringde upp på en gång och bad mig ta måtten istället för att stirra mig blind på vågen.. Pratade ett tag och efter samtalet tog jag mina mått och dom visade -3,5 cm i midjan, - 4 cm på rumpan så de hade ju gett resultat ändå :) jag som var påväg att deppa ihop och gå ner på Ica och köpa en chipspåse ungefär!! Men nu har jag bevis på att de faktiskt hjälper :) 
Nu är de dags att byta om och åka på dagens träning.. I regn och årets första åska 👍 men vi kör stenhårt ändå :)


Var nära att börja med denna smoothie istället..,

Tisdag 19/5

Jag överlevde testet igår, men dock så besviken på mig själv som inte följdföljde hela löptestet.. Gick ut för hårt i början så orkade hälften :( men dom andra övningarna gjorde jag och känner mig stolt över det! Ska bli roligt att se skillnaden om fyra veckor :) för de kan bara bli bättre haha! 
Testet bestod som sagt av löpning där var de idioten som de handlade om, fast en förenklad variant där man bara sprang mellan två kornor. 
Sedan var de dags för armhävningar, och de är jag sämst på!! 
Sedan var de upphopp som gällde, med redan skakiga ben efter löpningen klarade jag 60 stycken på 2 minuter, mina ben skakade så jäkla mycket på slutet att jag knappt kom upp på sista! 
Efter testet vart de lite tabata övningar och sedan fick vi alla en återhämtningsdrink och pratade lite men set var så kallt att jag och Jeanette gick till bilen. Vi tränar ute och nere vid havet så blåste kallt och sen har man svettats så nä usch. 
Hem och duscha och tog en kopp varm örtte och låg under täcket i soffan innan de vart sängen tidigt! 


 

Dags för fystest

Ja då är det snart dags för fystest. Känns jäkligt nervöst, vet att det inte är något att vara nervös över då det är för att se hur mycket jag orkar innan och efter denna period, men de är ändå nervöst :p 
Sitter och laddar med lite vatten och positiva tankar ;) 


 

Utvärdering vecka 1

Nu är första veckan av denna diet/träningsperiod över. 
Allt har gått över förväntan, jag har inte varit hungrig eller sötsugen alls :) Träningen går också bra då jag rört mig varje dag :) 
Har inte vägt mig nå mer nu i veckan men känner att jag tappat lite. De jag ångrade var att jag inte tog några mått innan jag började, då resultatet syns mest på måttbandet och inte vågen. Men idag är måtten tagna och ska bli spännande att se hur det ser ut om en vecka :) 
Imorgon är de fystest som gäller! Så sova tidigt ikväll och äta bra imorgon så jag orkar med ;) 



Djurägare

Har länge varit utan djur nu, vilket känns så konstigt då jag alltid haft djur runt mig. Men nu blir de ändring på det :) 
Först så kommer en liten sötnos och ska bo hos mig 

har äntligen bestämt mig för att skaffa katt igen, skönt att inte vara helt ensam varje kväll i fortsättningen :) 
Sedan har jag länge velat börja rida, min allergi har blivit bättre så nu jäklar :D jag har blivit hästägare :) Jag och mina systrar har tillsammans skaffat häst och jag får äntligen börja rida och hålla på med hästar :) lycklig tjej 

Detta är hästen :) Det roliga är att Lollo har ägt denna häst tidigare, men sålde henne och de har vi ångrat allihopa, men nu fick vi möjligheten att köpa tillbaka henne så nu står hon i båtar stall :) åh jag vill börja rida nu nu nu! :) 

24 fitcamp

För någon vecka sedan sprang jag på Jeanett utanför min lägenhet, vi har inte träffats på snart ett år så de var roligt. Hon frågade om jag ville börja träna med henne och det svarade jag självklart ja på! 
Vi var i måndags på ett infomöte med 24 fitcamp, där vi fick göra en scanning av kroppen för att de hur mycket fett, muskler och sånt man hade i kroppen. Sen kommer vi träna hårt i fyra veckor och jag kommer även äta/dricka måltidsersättningar under tiden. Efter dom fyra veckorna gör vi samma scanning på kroppen för att se om det blivit någon skillnad! Så ska bli riktigt riktigt roligt att se.

Vi hade en prova på träning i onsdags, kan ju säga att jag fick jobba HÅRT! Var riktigt jobbigt men roligt, och känslan när man var klar är ju obeskrivlig! 

På måndag är det första riktiga träningen! Då ska de göras ett fystest, och de är jag nervös för. Ska alla se på när man springer? Är idioten som ska göras, sedan Max antal armhävningar och Max antal upphopp! efter dess fyra veckor görs även detta om för att mäta skillnaden. 

Är grymt taggad inför detta men samtidigt nervös, kommer jag att klara av detta? Kommer jag orka? Kommer foten att klara de? Men jag ska kämpa järnet och kämpa till 310 %!! 


En bild på Sam får avsluta detta inlägg ❤️  

Fredag kväll/natt

Klockan är 23:40 på fredagskvällen. Jag har precis krypit ner i sängen efter en heldag! 
Upp vid 09, åt eller drack min frukost, gjorde min klar och åkte iväg tillKristoffers systers nya butik, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette :/ men var invigning där idag. 
Efter jag var där åkte jag till hem fina hem och kollade på en ljuslykta åt syster. In på Birsta efter det och laddade bilen medans jag gjorde av med lite pengar, vart två orkidéer och en STOR ljuslykta till mig själv. 
Efter Birsta vart de raka vägen hem och slänga on grejerna för att bli hämtad av Jeanette för träff med våran träningscoach. Möter gick bra och jag kom därifrån med en massa bra produkter och en massa nyttig info och 0,5 kilo fettmassa mindre ;) 

Efter mötet var de dags att åka och handla inför middagen idag då jag bjudit hem mamma, pappa och Sam på mat, gjorde hamburgare, egna bröd och strips! Bröden vart misslyckade med resten vart bra! 

Efter dom åkt hem satt jag mig i soffan men blev snabbt rastlös så drog på mig träningskläderna och tog mig en joggingrunda :) åh de gott folk är inte likt mig! Men de gick bra och nu mår jag jättebra och är stolt över mig själv!! 

En svettig Linnea efter rundan!


Aktivitetsarmband

Igår fick jag hem mitt aktivitetsarmband :) köpte det billigt från Kina och hade inga som helst förväntningar på det, men det fungerar jättebra :) mäter steg jag går, hur många kalorier jag förbränt, hur bra jag sovit, sen kan man ställa larm på den, som vibrerar istället för att låta, så vaknade upp på ett skönt sätt imorse :) 
Från min dörr till garaget, från parkeringen på skolan och till föreläsningssalen är det 2556 steg :p tänkte sätta ett mål på 10000 om dagen så bara den biten till och från skolan tar hälften av målet :) men idag blir det nog mer än 10000 steg då jag och Anna ska gå runt sidsjö efter skola och jobba :) 
De ser jag framemot :) 



Skola



Sitter på skolan och väntar på att nästa föreläsning ska börja. Det är riktigt intressanta föreläsningar nu, idag har vi gått igenom från hur menscykeln fingerar till hur allt fungerar med graviditeten och även komplikationer som kan uppstå. Föreläsningen nu efter lunch fortsätter på den på förmiddagen. 
De tråkigaste är bara hur svårt de är att komma in i klassen :( andra dagen i rad jag sitter själv och äter lunch, är inte så roligt, tur jag har Spotify som sällskap iaf. Jag har alltid haft svårt att ta kontakt med nya människor, men denna gång har jag verkligen försökt men dom drar sig undan till vännerna dom redan har, så är inte lätt. 
 

Trevlig kväll

Huvudvärken försvann efter lite mat, här blivit alldeles för dålig på att äta på helgerna, där måste de bli ändring!! 

Var hem till Anna nu ikväll, hon fyller år idag så fick smörgåstårta och kladdkaka :) Mycket gott! Vi satt och pratade i flera timmar jag Anna och hennes Robert, om allt och inget. Såna här kvällar fyller på med så mycket energi att man klarar sig i flera dagar.
Nu blir det sängen då det är kursstart imorgon bitti, har längtat efter denna kurs sedan jag började och nu är deb äntligen här :)
Sov gott!  

Bild från barn HLR utbildningen vi hade i förra kursen :) 

Skönt att skriva av sig lite

Det kändes skönt att skriva av sig lite igår. Måste dock bli bättre på att berätta hur jag känner också.
Men idag är en annan dag, nya tag! 

Sitter i soffan med huvudvärk från helvetet, hoppas den ger med sig snart då jag ska till Anna ikväll. 
Har varit ut på Birsta idag och köpt två hyllplan och fina burkar att ha torrvaror i på hyllorna, då jag har så lite skåp. 
Gick runt på Mio ett bra tag och bar kollade och drömde mig bort tills den dag man får inreda sitt eget hus :) 


 

Upp och ner

Vad allt går upp och ner hela tiden. 
Jag mår bra, jag är tillbaka i skolan påväg mot mitt drömyrke, jag har min familj. Men jag känner mig ensam. vänner som sviker, försvinner eller visar ingen tacksamhet. Jag gör allt för dom i min närhet men får sällan något tillbaka. Jag bjuder hem mina vänner på middag, står och lagar mat och "sliter" i köket, men får inget tillbaka. Ingen som smsar mig och bjuder över mig eller frågar om vi ska hitta på något. 
Funderar om dina vänner ens vet om mig, tror inte de. Jag är bara en anonym tjej som gör allt för att du ska må bra men är väldigt osynlig i det jag gör.
Men varför ska de vara så svårt att släppa taget om ett "förhållande" där man bara ger och ger? Kanske för att du betyder så fruktansvärt mycket för mig. Jag kräver inte så mycket tillbaka, utan enbart något telefonsamtal ibland, bli hembjuden för ett trevligt samtal ibland.

Börjar bli less på allt :( 

Jag har två vänner jag håller kär och får tillbaka av, det är Anna och Sandra. Dom hör av sig till mig och visar uppskattning, det värdesätter jag så mycket! Tack för att ni finns i allt! <3